Tlf. 64 95 78 70

Adr. Trollåsveien 8, 1414 Trollåsen

Kontakt oss i dag!

"*" obligatorisk felt

Vi svarer normalt i løpet av noen timer.

Vanlige spørsmål

Det er ikke mulig å handle for under 2000 NOK eks. mva. og frakt per produkt. Grunnet jobben med å håndtere sommerkort, innpakking, logomerking, distribusjon samt logistikken rundt en leveranse har vi ikke mulighet til å ta imot ordrer under 2000 NOK. Hvert produkt på nettsiden vil vise minste kvantum i antall boksen som standard.

Normalt er leveringstiden 1-3 dager uten logomerking/sommerkort, og inntil 2 uker med logomerking/sommerkort. Man kan sette ønsket leveringsuke når man bestiller så forsøker vi vårt beste å levere den uken. Du kan derfor bestille sommergaver i mars og få det levert uken før fellesferien om det er ønskelig.

Det er en fastpris på frakt på 149 NOK eks. mva. per kolli. Antall kolli blir etterskuddsvis beregnet, og i kassen vil det kun stå 149 NOK og info om at det etterberegnes. Frakten kan derfor bli høyere om volumet tilsier flere kolli.

Ja! Vi sender gjerne ut hver enkelt sommergave hjem til deres ansatte eller levert til hver enkelt kunde. Sjekk av for dette i kassen når dere bestiller så tar vi kontakt for å løse dette. Dette koster 129 kr. per mottaker for emballasje, pakkejobb og frakt til privatpersoner og 149 kr til bedriftsadresser.

Distribusjon hjem til ansatte koster 129 NOK eks. mva. per enhet i frakt inkludert emballasje og pakkejobb. Ta kontakt med oss så hjelper vi dere med dette.

Distribusjon til deres kunder koster 149 NOK eks. mva. per leveranse om det skal sendes direkte til bedriftens adresse levert på døren. Om dere ønsker det sendt hjem til mottakeren på privatadresse er prisen 129 NOK eks. mva.

Vi fører flere hundre tusen artikler, og denne siden er et lite utvalg artikler som vi mener egner seg som sommergaver. Vi fører full kolleksjon på alle varemerkene som er representert på siden samt mye mer. Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe til å finne riktig produkt for dere!

Dersom du har sjekket av for at dere ønsker sommerkort, logomerking eller distribusjon hjem til hver mottaker tar vi kontakt med dere. Vi ber da om logotyper eller adresselister for å kunne gjennomføre bestillingen. Dere mottar korrektur/skisse på produkter med logo samt oppsett av sommerkort før det går i trykk. Dersom dere ikke ønsker noe av dette, vil det komme en ordrebekreftelse med forventet leveringsdato.

Vi selger kun til bedrifter og organisasjoner. Etter dere har gjennomført bestilling gjør vi en kredittsjekk og dere mottar en faktura med 14 dager netto betalingsfrist etter varene er sendt.

Vi sender faktura per e-post eller EHF når varene er sendt. Denne utstedes med 14 dager betalingsfrist forutsatt kreditverdighet.

Telefon :
64 95 78 70

Kontakt en av våre selgere direkte:

Jonas Alexander Wéllen
Selger

 

Mobil: 948 44 067

E-post: jaw@norgesprofil.no

 

Jonas er selgeren som har vært lengst i selskapet. God kompetanse på produkter og løsningsorientert. Her er man i trygge hender!

Hege Larre
Selger


Mobil: 406 21 710

E-post: hl@norgesprofil.no

Hege er den av oss med lengst fartstid i bransjen. Siden slutten av 80-tallet har hun hjulpet kunder med sitt profilarbeid!

Kari Marthe Fossholm
Selger


Mobil: 950 55 331

E-post: kmf@norgesprofil.no

Kari Marthe er vår siste ansettelse. Hun bringer med seg mange års erfaring fra gavebransjen. Vi gleder oss til å jobbe med Kari Marthe!